Pernar: Plenković je skrenuo u teorije zavjere

Pernar: Plenković je skrenuo u teorije zavjere

Foto: Hina, Screenshot: Ivan Pernar

ZASTUPNIK Ivan Pernar Plenkovića je optužio da je "skrenuo u teorije zavjere".

"Plenković je skrenuo u teorije zavjere, nažalost “urotnici” o kojima on govori su izmišljeni, za razliku od stvarnih urotnika kojima služi.

Zemlja propada zbog onih koji sjede u Vladi, a ne “ruskih trolova”. Plenković pokušava krivnju za lošu sliku o njemu u javnosti svaliti na Ruse koji su se urotili s ciljem da HDZ izgubi izbore. To su gluposti žešće.

Navodno je kompletna opozicija koja kritizira Lex Agrokor produžena ruka Rusa i brani njihove interese. Tako sam ga ja razumio.

Još bi mogao shvatiti da samo mene napada da “radim za Ruse” jer sam im naklonjen, ali Bernardić i Mrak Taritaš? Kakve veze oni imaju s njima. To su gluposti žešće", napisao je Pernar.

Tako je ovaj živozidaš prokomentirao Plenkovićeve izjave o hibridnom ratu koji se vodi u Hrvatskoj, a o čemu je govorio u više navrata bez da je prokazao aktere i ciljeve tog rata.

Inače, upravo je Pernar poznat po širenju raznoraznih teorija zavjere. Nedavno se tako u Zagrebu fotografirao s notornim Davidom Ickeom, najpoznatijim teoretičarem zavjera na svijetu. Živi zid i njegovi članovi često polemiziraju o chemtrailsima, štetnosti cjepiva i farmaceutskim lobijima i sličnim stvarima.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ivana Pernara, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Ivan Pernar.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara