Pernara kasno sinoć izbacili iz sabora. Pogledajte snimku

Pernara kasno sinoć izbacili iz sabora. Pogledajte snimku

IVAN PERNAR sinoć nakon ponoći izbačen je iz sabora. Nakon kraće svađe, uz pomoć saborskih službi Pernar je udaljen iz sabornice.

O svemu je obavijestio na svom Facebooku. Razlog je, kako je napisao, svađa s Milijanom Brkićem, potpredsjednikom sabora koji je predsjedavao sjednicom.

Svemu je, tvrdi Pernar, prethodio jedan njegov podulji govor. U njemu je govorio o Ivi Sanaderu, među ostalim, o tome kako se za vrijeme Sanadera ispisao iz HDZ-a.

"Tu je moja karijera u HDZ-u završila. Ja sam se u tom trenutku činio kao luđak, a Sanader kao pametan čovjek. Međutim, kotač povijesti se okrenuo. On je u zatvoru, a ja u saboru", rekao je Pernar da bi onda pročitao ulomak iz psalma.

"Kad bih se našao u problemima, uvijek bih se okrenuo Stvoritelju. A Sanader se, umjesto Bogu, okrenuo svojim suradnicima u HDZ-u. Oni se danas smiju tome što je njihov bivši predsjednik u zatvoru. Ne samo da se smiju, oni kažu da je Sanader kriminalac, a oni su pošteni. To je priča koju oni danas govore, da je HDZ ugledna stranka, a Sanader kriminalac", pričao je Pernar.

Pozvao je Sanadera da prestane šutjeti i da progovori o crnim fondovima.

"Vama je učinjena dvostruka nepravda, osuđeni ste, a oni koji su se s vama obogatili su na slobodi, uživaju u bogatstvu", poručio mu je Pernar kojeg je potpredsjednik Brkić u dva navrata opomenuo da se drži teme, no on se oglušio pa je na koncu opomenut i udaljen sa sjednice.

"Ovo je politika HDZ-a", vikao je Pernar dok su ga iznosili.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara