Pijani Kninjanin na plaži vikao "Ovo je Srbija" i ljudima govorio da su ustaše

Pijani Kninjanin na plaži vikao "Ovo je Srbija" i ljudima govorio da su ustaše
Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ZBOG narušavanja reda i mira i vrijeđanja službene osobe zadarska je policija uhitila 36-godišnjaka iz Knina, javlja Dalmatinski portal.

O događaju nisu izvijestili javnost, a kako je ispričao svjedok, 36-godišnjak je na plaži kod Svetog Duha u Posedarju vikao: 'Ovo je Srbija!', a kupače je vrijeđao, omalovažavao i govorio im da su ustaše.

Netko od kupača je pozvao policiju, a kako je kazala Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije, nakon dojave je 36-godišnjak zatečen u kući u Posedarju. Bio je pijan. Izmjereno mu je 2 promila alkohola u krvi. 

"Tom prilikom je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike te je uz uporabu sredstava prisile priveden u prostorije policije. Nad 36-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje, kojom prilikom je utvrđeno da je prethodne večeri na plaži Sv. Duh u Posedarju  na naročito drzak i nepristojan način narušio javni red i mir, te je dana 30. kolovoza uz optužne prijedloge zbog prekršaja iz članka 6. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (naročito drsko i nepristojno ponašanja, omalovažavanja i vrijeđanje službene osobe) te prekršaja iz članka 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", kazala je Ivana Grbin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara