Pioneer - multimedija i navigacija u estetskom ruhu

Pioneer - multimedija i navigacija u estetskom ruhu

MULTIMEDIJSKI i navigacijski sustav iz Pioneera krasi poseban dizajn i performanse koje odudaraju od standardnog te objedinjuje sve što moderan vozač treba uz sebe.

NavGate AVIC-F900BT omogućit će vam  korištenje telefona, pratit će vas kroz Europu, ima savršenu reprodukciju zvuka te posjeduje USB priključak i SD utor kako bi još više proširio svoje mogućnosti.

Prednju stranu NavGatea krasi 5,8 inčni WVGA ekran osjetljiv na dodir, a navigacijske mogućnosti uključuju predinstaliranu proširenu kartu Europe na flash memoriji kapaciteta 2 GB te reljefni prikaz u 3D-u kao i glasovno navođenje dostupno za 20 jezika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim napredne navigacije, NavGate ima procesor koji je dovoljan za izvrsne multimedijske mogućnosti, ugrađen je DVD player koji reproducira velik broj formata, uključujući Divx, MP3 i WMA, a osim toga multimediju možete pregledavati sa SD kartica ili USB-a u MPEG4 formatu ili uživati u glazbi s iPoda.

Za snagu i kvalitetu glazbe brine se Pioneerovo MOSFET pojačalo snage 4X50 što će biti dovoljno za većinu korisnika. Pojavljivanje ovog uređaja na našem tržištu može se očekivati krajem ožujka, a cijena još nije poznata.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara