Pogledajte kako se Hlo htjela baciti Šukeru u krilo: "Ovo je neukusno, ozbiljni smo ljudi"

Tekst: J.Š.
Foto: HRT
Video: YouTube

"NITKO ne želi baciti HRT na koljena", kazao je danas ministar financija Ivan Šuker dok je u emisiji Otvoreno pokušavao objasniti zašto je Vlada predložila smanjenje pretplate sa 80 na 60 kuna. "Nitko ne govori o tome da se na HRT-u neodgovorno odnosilo prema novcima hrvatskih građana, o aferama koje su potresale HRT. Ovo je jedina institucija u državi koja nema financijski nadzor", ustvrdio je Šuker dodajući kako je cilj ovakvih poteza natjerati vodstvo na ozbiljno poslovno restrukturiranje.

Bankrot HRT-a: Pretplata se smanjuje sa 80 na 60 kuna

"Čelni ljudi HRT-a ne smiju širiti paniku i nema potrebe večeras za ovu neurotičnu situaciju", ustvrdio je Šuker, podsjećaju i na veliki broj zaposlenih u toj kući i nesmotreno trošenje novca hrvatskih građana.

Jaci je danas bilo najteže

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U žaru borbe za matičnu kuću, urednica i voditeljica Hloverka Novak Srzić, pokazujući kako i ona "može komercijalno raditi" ustala se sa svoga stolca te pokušala sjesti ravno u krilo ministra Šukera. "Molim vas Hloverka, ovo je neukusno, pa mi smo ozbiljni ljudi. Vaše ponašanje odraz je stanja i ponašanja u ovoj kući", govorio je Šuker dok se branio od Hloverkinog pokušaja da mu sjedne u krilo.

"Nije dobro za vlastitu neefikasnost okriviti druge. Mi kao osnivači moramo dići ovu kuću za nekoliko stepenica i vidjet će te da i s ovim novcima kuća može savršeno funkcionirati", kazao je Šuker dodajući kako je danas naročito teško bilo iznijeti ovaj prijedlog premijerki Jadranki Kosor. "Ona je dijete ove kuće. Jadranki je danas bilo najteže", sentimentalno je zaključio ministar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara