Pogledajte što jedu pacijenti u osječkoj bolnici

Pogledajte što jedu pacijenti u osječkoj bolnici
Foto: Bojan Letić

BOJAN Letić objavio je fotografije obroka iz KBC-a Osijek.

Njegov 63-godišnji otac je, kako tvrdi, već tri mjeseca u osječkoj bolnici, a Letić dodaje kako mu je iz dana u dan sve gore. 

>> Očajni Osječanin: "Otac mi postaje biljka, a u bolnici ništa ne poduzimaju"

"Skupio par slika iz KBC Osijek ...pa rekoh...da poželim ministru dobar tek kad sljedeći puta bude jeo. Neka navrati do OS na ručak ...večeru ....", napisao je u objavi na Facebooku.

 

 

Zvali ga da dođe po oca iako su mu dan ranije ugradili defibrilator

Bojan kaže da mu je prekipjelo kada su ga nedavno nazvali iz bolnice da ga obavijeste kako će mu oca pustiti kući. 

"Nazvali su me oko 11 sati i rekli mi da moj otac, koji je već tri mjeseca u bolnici na neurologiji-neurokirurgiji i na kraju kardiologiji, nakon ugradnje potkožnog defibrilatora što su operacijom obavili u srijedu, dolazi kući. On živi sam, a treba njegu 24 sata. Kako bi sam živio? Naravno da sam mu odmah kod sebe pripremio krevet i potrebne stvari. No ne mogu se pomiriti s činjenicom da mi oca puštaju iz bolnice u takvom stanju", kaže Bojan, koji je priču podijelio i na Facebooku.

U bolnicu je njegov otac, kako tvrdi Bojan, primljen krajem lipnja. 

"Moj otac je u bolnicu primljen 25. lipnja nakon što sam ja provalio u stan i našao ga nepokretnog. Hitnu smo jedva nagovorili da dođe. Nakon obrade i CT-a, ustanovljeno je da je stvoren hematom u glavi koji hitno treba operirati. Nakon hitne operacije i rezanja komada lubanje, sve je relativno dobro prošlo i prognoza je bila neizvjesna jer je ipak operacija izvršena oko mozga. Otac je završio na neurologiji, na intenzivnoj njezi. Tamo je ustanovljeno i da ima slabo srce i da je postotak rada srca oko 25. Zbog hematoma koji je u međuvremenu operiran, počeo je dobivati epileptične napadaje zbog čega su mu uveli lijek Tegretol", tvrdi Bojan. 

"U bolnici je dobio četiri ili pet bakterija"

Dodaje da je njegovom ocu otkako je u bolnici sve gore. Kaže da je nakon operacije glave, kad je bio na intenzivnoj njezi, bio bolje nego sada. U bolnici je, navodi Bojan, navodno dobio četiri ili pet bakterija. 

No najgore je, kaže, što je hematom već kod dolaska hitne pomoći uzrokovao simptome moždanog udara lijeve strane tijela - noge i ruke. Nakon toga je dobio i epileptični napadaj.

Zbog svega je, priča, njegov otac u takvom stanju da si je skoro naudio.

Večera u Rebru

Jučer se satima u saboru raspravljalo o smjeni Kujundžića koji tvrdi da nema razloga za njegovu smjenu.

Za to vrijeme, jedna je pacijentica uslikala večeru u KBC-u Zagreb, koja se sastojala od kriške sira, kriške salame, acidofila i kruha.

Kliničko-bolnički centar Zagreb, poznatiji kao Rebro, najveći je bolnički centar u Hrvatskoj. 

U isto vrijeme dok je Kujundžić sabor i cijelu zemlju uvjeravao kako treba ostati ministar, ovako je izgledala večera u najvećoj bolnici u zemlji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara