Polančecu dosta državne sise: Idem u privatnike

Polančecu dosta državne sise: Idem u privatnike

DAMIRU POLANČECU, potpredsjedniku Vlade i ministru gospodarstva dozlogrdila je, barem tako kaže, državna sisa pa je najavio da će se nakon odlaska iz Vlade baviti privatnim poslom.

Podravka podigla 65 milijuna eura za isplatu plaća i poslovanja

Naime, potpredsjednik Vlade izjavio je to novinaru Večernjeg lista nakon nakon sastanka sa stotinjak Podravkinih menadžera koji je bio zatvoren za javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Kad bih danas-sutra odlazio iz Vlade, volio bih raditi u vlastitoj tvrtki - kazao je ministar gospodarstva", rekao je Polančec koji nije osjetio potrebu pojasniti na koji će način otići iz Vlade kao ni hoće li ustrajati u odluci da pređe u privatnike ukoliko HDZ izgubi državnu vlast.

Biondić odlazi?
No zanimljivo je kako je Polančec bio iznimno zadovoljan a razlog njegove sreće bili su rezultati koje je u manje od godinu dana postigao menadžment ( ! op.a.)  koji su instalirali on i Josip Friščić, šef HSS-a. Unatoč zadovoljstvu Polančec nije htio potvrditi a ni demantirati vijest kako će Stanislav Biondić, šef Belupove uprave i HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Koprivnice, otići iz Belupa 1. lipnja ove godine bez obzira na izborni rezultat.

"Nadam se da će doći do promjene na čelu Belupa kad Biondić pobijedi", rekao je o toj temi Polančec.

M.M.
Foto: Željko Hajdinjak (Cropix)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara