Policija oduzela tablice mladiću koji je divljao BMW-om u Splitu

Policija oduzela tablice mladiću koji je divljao BMW-om u Splitu
Screenshot: YouTube

SPLITSKA policija privremeno je oduzela registarske tablice s BMW-a 20-godišnjaka kojem je izdan obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz članka 236. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Radi se o Adrianu Petričeviću koji se svojim "podvizima" hvali pratiteljima na Instagramu, YouTubeu i Facebooku.

Kako je Index jučer objavio, na YouTubeu je prije nekoliko dana mladić objavio 18-minutnu snimku na kojoj se vidi kako vozi BMW 645Ci. Na snimci se vidi kako ugrađuje nešto u automobil, a potom ide u vožnju gradom koja završava s nekoliko minuta drifta na parkingu. Jasno, riječ je o mjestu koje ni na koji način nije prilagođeno ni podobno za takve stvari.

>>>Mladić koji je divljao motociklom po Splitu sad divlja bijesnim BMW-om

Poslali smo upit policiji, a Policijska uprava splitsko-dalmatinska danas je priopćila da je povodom objavljene snimke koja upućuje na počinjenje prometnih prekršaja vozilo BMW 6 splitskih registarskih oznaka u vlasništvu 20-godišnjaka danas upućeno na izvanredni tehnički pregled, prilikom kojeg su na vozilu uočeni nedostaci kategorizirani kao opasni.

Divljao motorom dok mu nije oduzet

Nastavlja se daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja ostalih prekršaja, priopćila je policija.

Podsjetimo, krajem prošle godine isti mladić je objavio 25-minutni video u kojem je vozeći motocikl napravio više desetaka prometnih prekršaja. Naposljetku je završio u zatvoru, a motocikl mu je, kako se pisalo, oduzet.

Zbog svih prekršaja dobio je 80 dana zatvora te mora platiti 14.000 kuna. Također, na dvije godine mu je oduzeta vozačka dozvola za kategoriju A, odnosno za motocikle.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara