Posao.hr nudi nove mogućnosti za posloprimce i poslodavce

WEB stranica Posao.hr u svom osvježenom izdanju pruža i nove mogućnosti kako posloprimcima tako i poslodavcima. Posloprimci će preko portala dobiti mogućnost kreiranja video životopisa kojeg će potom moći proslijediti direktno iz baze. Također će moći pratiti vlastite prijave za posao kako bi potraga za poslom bila što učinkovitija. Na portalu će naći i korisne informacije kao i savjete na temu upravljanja karijerom koja će omogućiti da se što kvalitetnije predstave potencijalnim poslodavcima, te budu što efikasniji u traženju novog posla, navodi se u priopćenju.

Za poslodavce je aktiviran "e-Selector" - softver za predselekciju kandidata u postupku selekcije što će svim potencijalnim poslodavcima omogućiti puno brže i učinkovitije zapošljavanje. Također, Posao.hr u obnovljenom izdanju ima i mogućnost kreiranja video oglasa, čime poslodavci mogu predstaviti svoju tvrtku potencijalnim posloprimcima i na taj način izdvojiti se od konkurencije. Zbog partnerske mreže s više od 60 internetskih portala i stranica, uključujući i najposjećenije portale u Hrvatskoj, oglasi na portalu Posao.hr imaju veliki doseg te poslodavcima osiguravaju jednostavan i brz pronalazak pravog zaposlenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao.hr ističe se na tržištu parterskim odnosom s vodećim agencijama za zapošljavanje (Hill International, Adecco, Dekra, Trenkwalder, PMC, Antal, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, ConsulTeam, SmartFlex, Kadus zaposljavanje), a svojim korisnicima pruža najpovoljniji omjer cijene i usluge. Zahvaljujući intenzivnom razvoju te konstantnom ulaganju u modernizaciju i kvalitetu portal je ostvario suradnju s velikim klijentima kao što su HP – Hewlett-Packard, Hypo Group, Microsoft, Nestle, VIP, Iskon, GlaxoSmithKline, Atlantic Grupa, Splitska banka, Pliva, UNEX Group, AVON, Grawe, PricewaterhouseCoopers, Strabag, Basler osiguranje, Elka Kabeli, Ernst & Young, Unilever i drugi. 

Posao.hr ima preko 30.000 posjetitelja dnevno, broji 3.000 oglasa za posao te preko 15.000 registriranih poslodavaca i više od 107.000 posloprimaca. U prosincu 2006. godine Oglasnik je postao većinski vlasnik portala Posao.hr te je počeo s velikim ulaganjima u portal. 2005. godine Portal je postao je ravnopravnim partnerom EMEA Network grupacije  - svjetske grupacije trinaest najboljih internet stranica i portala za zapošljavanje s područja Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara