Posljednji SMS Ivani Hodak: "Samo sam ti htio reći da te volim"

Posljednji SMS Ivani Hodak: "Samo sam ti htio reći da te volim"

U EKSKLUZIVNOM intervjuu za Gloriju Ljubo Pavasović Visković otkrio je kako su večer prije nego što je Ivana ubijena na TV-u gledali ljubavni film u kojemu pogiba mladić. Ivana je rekla da ne želi to gledati, jer ne želi niti misliti na takve stvari. "Ne bih mogla podnijeti da se tebi nešto dogodi", rekla mu je.

Otkrio je kako ju je nazvao u ponedjeljak oko 11.30, međutim nije mu se javljala, tada joj je poslao SMS: "Samo sam ti htio reći da te volim". Nekoliko minuta kasnije stigao je telefonski poziv u kojemu je doznao da se Ivani nešto dogodilo.

Zvonimir Hodak upoznao je Pavasovića s Ivanom

"S Ivanom me upoznao njen tata prije 11 godina na Dori. Prišao mi je kao mlađem kolegi i predstavio svoju kćer. Ivanu sam kasnije povremeno sretao, a prije dvije godine počeli smo se družiti. Ona je stalno ljetovala u obiteljskoj kući na Braču, a ja sam tamo ljetovao posljednje tri godine. Bili smo dio šireg društva i često smo razgovarali satima, postajali smo sve bliskiji. No, tek 8. kolovoza shvatili smo da nam se dogodila ljubav. Netko nas je fotografirao i kad nam je donio sliku da je pogledamo znali smo da nam se desila ljubav. Da mi je netko prije dva mjeseca rekao da se dvoje ljudi može toliko voljeti, poslao bih ga doktoru", ispričao je Pavasović Visković za Gloriju dodajući kako je njena veza s Vucelićem tada već bila mrtva.

Ljerka Mintas Hodak nije imala ništa protiv njihove veze

Pavasović Visković je ispričao i da, koliko je on znao, Ljerka Mintas Hodak nije imala ništa protiv njihove veze, a Ivanin otac protivio se samo zato što je preko noći ostavila dečka koji je njemu bio po volji i našla nekoga iz njegovih odvjetničkih krugova.

"Vidimo se, čujemo, razgovaramo i njihova bol mi je nepodnošljiva. Ljerka je nevjerojatna žena koja me drži da posve ne potonem", rekao je Pavasović Visković.

Mladi Ljubo Pavasović Visković kao član Torcide tukao se na stadionima

U mladim se danima Ljubo Pavasović Visković, kao pripadnik navijačke skupine Torcida, znao potući na stadionima.  Osobe s kojima se tada družio kažu da nije bio problematičan, ali da ga se doživljavalo kao frajera. Kao većini splitskih pubertetlija i njemu je Hajduk značio sve pa se najmanje desetak puta potukao na tribinama stadiona, piše Globus.

Drugo nije ni mogao, pogotovo kad se zna da je od svoje 13 godine praktički bio prepušten sam sebi. Naime, tada ga je napustio otac, poznati splitski odvjetnik Vojo Pavasović, što je razljutilo Ljubu u tolikoj mjeri da nije htio razgovarati s ocem punih sedam godina.

Pubertet proživio u splitskom getu

Razdoblje nakon razvoda roditelja, od 13. do 16. godine života bilo mu je teško i zbog bolesti majke. S majkom je od tada živio u samom centru grada, poznatijem kao "splitski geto" i to veoma skromno i otužno. Da bi preživjeli, majka je odlazila raditi u Italiju. Tamo je, kao i mnoge splitske gospođe koje su financijski propale, čuvala starije i nemoćne osobe, što je na koncu i omogućilo njenom sinu studiranje te završetak Pravnog fakulteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diplomirao s nepune 23 godine

Zanimljivo je da je Pavasović Visković bez roditeljske brige završio fakultet u roku. Diplomirao je 1993. s nepune 23 godine. Nakon toga, zbog loših uspomena, zauvijek napušta rodni grad te doseljava u Zagreb. Vježbenički staž odradio je kod odvjetnika Ante Nobila, da bi sa 26 godina postao punopravan član Hrvatske odvjetničke komore.

Od Nobila odlazi 1998. godine i sa svojom sadašnjom partnericom Moranom Rabar otvara odvjetnički ured. Jedno je vrijeme bio u vezi s odvjetnicom Majom Čuljak, manje poznatom sestrom Dijane Čuljak Šelebaj.

Ig.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara