Potvrđeno: Ministrica Bianca Matković danas je radila

Tekst: I.Ć.
Foto: Davor Žunić (Cropix)

MNOGI koji kritiziraju ministricu bez portfelja Biancu Matković kako zapravo ne radi ništa nego tek prima ministarsku plaću, danas su na najbolji način opovrgnuti. Naime, ministrica Matković danas je viđena u Rijeci gdje je u brodogradilištu Treći maj organizirano svečano  porinuće tankera za Uljanik plovidbu. 

Pun kalendar obaveza

Zaposlena ministrica Matković u velikoj je pratnji stranačkih kolega iz HDZ-a obišla i novoizgrađeni putnički terminal na riječkome lukobranu, a novinarima je spremna pozirala na ugostiteljskoj terasi putničkog terminala.

Naglasimo kako je Matković izuzetno aktivna posljednjih dana jer je sudjelovala i na izbornoj skupštini HDZ-ove Zajednice žena Katarina Zrinski za područje Krapinsko-zagorske županije. Matković je nedavno otkrila kako joj nije glavni posao "svađanje s premijerkom o tepihu" već da naporno radi u Vladi kao koordinatorice na usklađivanju zakonske regulative.

"Svi oni koji mene znaju, znaju da jako puno radim uvijek, a jako malo govorim o svom poslu. Vjerujte da kao ministar u Vladi u ovo vrijeme krize ima jako puno posla i radim svoj posao vrlo odgovorno i maksimalno dobro što znam", rekla je ministrica bez portfelja svojedobno za medije odgovarajući na kritike oko afere "tepih".

Predsjednik Stjepan Mesić svojedobno je govoreći o novom sastavu Vlade Jadranke Kosor rekao kako je Matković zadužena da bude "ministrica bez portfelja".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara