Premijer Sanader sa saborskim zastupnicima SDSS-a

PREDSJEDNIK Vlade RH Ivo Sanader održao je danas redoviti sastanak sa zastupnicima Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskom saboru, a tijekom sastanka istaknuto je da se projekt povratka izbjeglica provodi prema planu, priopćeno je popodne iz Vladinog Ureda za odnose s javnošću.

Razgovaralo se i o rješavanju konkretnih problema na terenu.

Usuglašeno je da se, u dogovoru s Hrvatskom elektroprivredom (HEP), ubrza obnova elektroenergetske mreže na ratom stradalom području, te da se sva naselja što prije uključe u elektroopskrbni sustav.

Također, uz ocjenu da proces vraćanja objekata koji su koristili privremeni korisnici teče prema planu, dogovoreno je da se preostali objekti, njih 1070, vrate vlasnicima tijekom slijedećih nekoliko mjeseci.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretni problemi na terenu, poput oštećenih objekata koje su koristili privremeni korisnici, bit će riješeni kroz obnovu, za što su osigurana sredstva u proračunu, navodi se u priopćenju.

Premijer Sanader izrazio je zadovoljstvo aktivnim sudjelovanjem zastupnika SDSS-a u procesu obnove i povratka, dodaje se.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara