Premijer Sanader sutra sa čelnicima parlamentarnih stranaka

PREDSJEDNIK Vlade Ivo Sanader sutra prijepodne će se sastati sa čelnicima parlamentarnih stranaka, potvrđeno je danas u Vladi.

U Vladi nisu izvijestili koja će točno biti tema sastanka. No, kako su hrvatski mediji ovih danas pisali da su u Zagreb stigle nove optužnice Tužiteljstva Haaškog suda, iako to u Hrvatskoj nitko nije službeno potvrdio, pretpostavlja se da će premijer Sanader upravo o tome razgovarati sa čelnicima parlamentarnih strankama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, oporba je u četvrtak, nakon što je u medijima objavljena neslužbena informacijama o novima Haaškim optužnicama, zatražila od Vlade, da Hrvatski sabor i hrvatsku javnost izvijeste je li točna ta informacija.

Iz kabineta ministrice pravosuđa i predsjednice Savjeta za suradnju s Haaškim sudom Vesne Škare-Ožbolt u petak, 5. ožujka, je pak najavljeno da će ministrica Škare-Ožbolt i pomoćnik ministrice za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom, Jakša Muljačić, u ponedjeljak, 8. ožujka, u 11 sati održati konferenciju za novinstvo s temom "Aktualna pitanja suradnje i Haaškim sudom".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara