"Premijeru, koliko je sati?"

AKTUALNO prijepodne u Saboru danas je bilo vrlo zanimljivo, čemu su pridonijeli saborski zastupnici koji su premijeru upućivali pitanja i komentare vezane uz satove.

Tako je zastupnik HNS-a Antun Kapraljević Sanadera upitao: "Premijeru koliko je sati?", na što je Sanader pogledao prema satu u sabornici i odgovorio kako je "točno 11 sati i 15 minuta".

Na to mu je Kapraljević kazao kako je mislio da će premijer biti bolje upućen u vrijeme s obzirom na svoj hobi.

"Taj saborski sat zna se i zaustaviti kad treba produljiti sjednicu" - rekao je Kapraljević dodavši kako nije zadovoljan premijerim odgovorom, te da traži pismeno očitovanje.

Satova se dohvatila i DC-ovka Vesna Škare Ožbolt koja je, nakon što je Sanadera pitala zna li nešto o četvrtom ortaku iz afere Brodosplit i dobila odgovor kako je zanimljivo da "sada postavlja retorička pitanja kojima se ljudi smiju a dok je bila u Vladi nije znala ništa", poručila je premijeru kako "uz sve te satove koje ima on ne zna koliko je sati što se tiče raščiišćavanja koprupcije".

Ministrica pravosuđa Ana Lovrin najavila je kako će od Povjerenstva za sukob interesa zatražiti objašnjene vezano uz imovinske kartice jer dosta zastupnika ne zna koje sve pokretnine moraju upisati u karticu. Navodno je čak 1500 obrazaca krivo ispunjeno.

SDP-ovac Nenad Stazić prisjetio se izjave Ratka Mačeka koji je kazao kako se samo bogati moraju baviti politikom, te je pitao Sanadera kada će smijeniti ministre koji nemaju 50.000 eura ušteđevine.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara