PREVRTLJIVAC DANA (A NIJE IZ HNS-A) Radin jučer napao vladu, sad bez imalo srama promijenio priču

PREVRTLJIVAC DANA (A NIJE IZ HNS-A) Radin jučer napao vladu, sad bez imalo srama promijenio priču
Foto: PIXSELL/Patrik Maček
 
PREDSTAVNIK talijanske nacionalne manjine Furio Radin još jučer je kazao novinarima kako su novi izbori jedina opcija i da praktički nema drugog rješenja. "Nema drugog rješenja osim izbora. Sve drugo je produžavanje agonije", rekao je Radin predstavnicima medija dodavši da i ostali manjinci tako razmišljaju. 
 
 
Bilo je to jučer, u vrijeme dok se HDZ borio za svaku ruku u Saboru kako bi ipak skupio većinu. Upravo su manjinci bili ti koji su kroz cijelo vrijeme krize Vlade pružali podršku Plenkoviću, pa je Radinova izjava o tome kako su izbori jedino rješenje sve iznenadila. 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Danas priča potpuno novu priču
 
No, Radin već danas priča potpuno drugu priču. "Očekujem, govorim u svoje ime, distanciranje od izjava koje je imao gospodin Brkić o nacionalnim manjinama jer ona znači isključenje nacionalnih manjina", rekao je Furio Radin novinarima u Saboru.
 
"Ova vlada omogućuje stabilnost ili daje jednu šansu da bude održiva tri godine. Ovo skretanje prema centru je ugodna novost.", dodao je.
 
Što se dogodilo u međuvremenu i koja je 'cijena' ovakve promjene stava i Radinovog oduševljenja s "ugodnom novosti" u "skretanju prema centru", vjerojatno će biti poznato uskoro. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara