Primorsko-goranski HNS protiv izjava predsjednika udruge Eko-Kvarner

PREDSJEDNIK primorskogoranskog HNS-a Čedomir Dunato danas je, osvrnuvši se na izjave Vjerana Piršića, predsjednika Inicijativnog odbora ekološke udruge "Eko-Kvarner", ustvrdio da Piršić "laže i iznosi nebuloze kad tvrdi da HNS ne štiti interese građana te da je "udruga Eko Kvarner pod jakim udarom HNS-a"

Dunato je na tiskovnoj konferenciji također neistinom ocijenio Piršićevu tvrdnju da se njegov telefon prisluškuje. Naveo je da Piršić svojim izjavama provocira, ustvrdivši da se HNS-ova stajališta o otvorenim pitanjima projekta "Družba Adria" ne razlikuju od stajališta ekoloških udruga.

Predsjednik Regionalnog savjeta HNS-a za Istarsku, Primorsko-goransku i Ličko-senjsku županiju Đani Poropat je, govoreći o "Družbi Adriji", kazao da ta stranka podupire sve projekte koji omogućuju zapošljavanje, ali tako da se razvojem jedne gospodarske grane ne bi štetilo drugoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udruga "Eko-Kvarner" pokretač je raspisivanja županijskog referenduma o otvorenim pitanjima projekta "Družbe Adrie", a Županijska organizacija HNS-a je prije mjesec dana na konferenciji za novinstvo ustvrdila da se "oko toga projekta diže previše halabuke, što može štetiti hrvatskom turizmu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara