Amerikanka prisilila šestogodišnju kći da snima grupni seks sa šest različitih muškaraca

Foto:

VLASTI u Teksasu optužile su ženu iz Dallasa zbog toga što je svoju šestogodišnju kći prisilila da ju u tri različita navrata snima kako sudjeluje u  grupnom seksu, javlja Daily Mail.

24-godišnjakinja je natjerala svoju kći da ju snima u eksplicitnim radnjama sa različitim muškarcima, a sve se otkrilo kada je za to saznao dečko s kojim mlada žena živi i o slučaju obavijestio policiju. O događajima koji u se odvijali dok ga nije bilo kod kuće saznao je od same djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prema izvještajima, majka je u tri navrata održala razvratne zabave koje je njezina kći morala snimati mobitelom, a policija sada pregledava snimke, te će naknadno odlučiti hoće li i muški akteri biti optuženi za zločin.

Majka u pritvoru, prijeti joj desetogodišnja zatvorska kazna

24-godišnjakinja je uhićena u subotu, te je optužena za izlaganje djeteta nepoćudnom ponašanju, za što može biti kažnjena sa zatvorskom kaznom u trajanju od deset godina i plaćanjem globe u iznosu od deset tisuća dolara, a trenutno se nalazi u pritvoru i određena joj je jamčevina u iznosu od 50 tisuća dolara.

Mladi par bio je u vezi dvije godine, a muškarac je sa nesavjesnom 24-godišnjakinjom bio zato što ga je uvjerila da je dijete njegovo, no sad je saznao da nije biološki otac djevojčice i nada se kako će ona, nakon što je skrb nad njom preuzela država, imati bolji život nego što ga je imala do sada.

Socijalna služba pokrenut će istragu da se ustvrdi je li djevojčica bila zlostavljana, i iako je s njom fizički sve u redu, morat će biti podvrgnuta psihološkoj terapiji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara