Priveden vlasnik "Ludnice", policija traga za unukom Josipa Manolića

Priveden vlasnik "Ludnice", policija traga za unukom Josipa Manolića

NAKON trećeg po redu oružanoj okršaja u zagrebačkim narodnjačkim klubovima, onog u klubu "Ludnica", u kojem su dva muškarca zadobila prostrijelne rane, privedena su tri muškarca, među kojima se nalazi i Goran Obradović, vlasnik "Ludnice", doznaje Index od Davora Tora, glasnogovornika zagrebačke policije.

Tor je u razgovoru za Index potvrdio da je Obradović jedan od mogućih počinitelja kaznenog djela, te napomenuo kako je istraga još uvijek u tijeku.

Iako je Jutarnji list objavio da se u trenutku izbijanja oružanog sukoba, oko 4 ujutro u subotu, nalazio jedan policijski službenik, Tor je u razgovoru za Index demantirao tu informaciju.

"To nije istina, radi se o policijskom službeniku koji je zajedno sa svoje četiri kolege prvi došao na lice mjesta." - kazao je Tor Indexu.

Glasnogovornik zagrebačke policije kazao nam je kako policija u vezi s pucnjavom u "Ludnici" traga za još nekim osobama, među kojima se nalazi i unuk Josipa Manolića, Ivan Gembačov poznat po nadimku Kolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, policija za Manolićevim unukom traga jer se, prema raspoloživim informacijama, nalazio u "Ludnici" u trenutku izbijanja sukoba, te bi policiji mogao pružiti korisne informacije.

"Tražimo ga kao eventualnog svjedoka." - kazao je Tor u razgovoru za Index.

Podsjetimo, u pucnjavi koja je oko 4 ujutro izbila u "Ludnici" ranjena su dva muškarca, koji su zbrinuti i nalaze se izvan životne opasnosti.

Policija je nedugo nakon pucnjave zatekla trojicu naoružanih sumnjivaca, među kojima je bio i vlasnik "Ludnice", u Mercedesu njemačkih registracija na Aleji Bologne i to nedaleko od mjesta događaja.

N.B.
Foto: RTL Vijesti

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara