Procurila snimka Trumpa dok partija s pedofilom Epsteinom i hrpom cura

Procurila snimka Trumpa dok partija s pedofilom Epsteinom i hrpom cura
Screenshot: NBC

AMERIČKI predsjednik Donald Trump organizirao je 1992. zabavu s milijarderom i pedofilom Jeffreyjem Epsteinom, koji trenutno već drugi put čeka suđenje za trgovinu ljudima za seks, što se odnosi na seksualno zlostavljanje, silovanje i prostituciju maloljetnih djevojaka od kojih su najmlađe imale 14 godina. 

Sada je američki NBC objavio snimku tog razuzdanog tuluma iz svog arhiva, na kojem su Trump i Epstein okruženi djevojkama, navodno cheerleadersicama američkog nogometnog kluba Buffalo Bills. Sve se događa u Trumpovom klubu Mar-A-Lago.

Trump u jednom trenutku grabi jednu od djevojaka straga i tapša je po stražnjici. U drugom trenutku aktualni američki predsjednik pokazuje Epsteinu jednu od djevojaka prstom i govori mu nešto na uho.

Trump Epsteinu: "Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna"

Iako se zbog glazbe ne čuje što mu točno govori, NBC je analizirao snimku i zaključio da Trump kaže: "Pogledaj nju, tamo iza... Ona je zgodna." Zatim kaže još nešto što je nemoguće utvrditi, no očito je Epsteinu bilo vrlo duhovito jer je gotovo pao na pod od smijeha.

Zanimljivo je da je Trump, kojeg američki mediji povezuju s Epsteinom, u izjavi 9. srpnja negirao da je bio prijatelj s milijarderom pedofilom: "Pa, poznavao sam Epsteina kao što su ga svi u Palm Beachu poznavali. Bio je inventar u Palm Beachu. Mislim da nisam razgovarao s njim 15 godina. Nisam bio fan", rekao je Trump.

>> Ovo je milijarder pedofil koji bi mogao srušiti Trumpa i Billa Clintona

No to izravno demantiraju ne samo upravo objavljene snimke nego i zajedničke fotografije na kojima se njih dvojica očito zabavljaju, kao i informacije da je Trump bar jednom letio s Epsteinom u njegovom zloglasnom privatnom avionu, koji je u medijima prozvan "Lolita Express" zbog špekulacija da su u njemu Epstein i njegovi gosti imali seksualne odnose s maloljetnim djevojkama.

Trump 2002.: "Poznajem Jeffa 15 godina, sjajan tip"; Trump 2019: "Nisam bio fan Epsteina"

"Lolita Expressom" je letio i bivši predsjednik Bill Clinton, i to više od dvadeset puta, kako tvrde novinari koji su analizirali dnevnike leta. Kao i Trump, i Clinton se sad ograđuje od svog bivšeg prijatelja pedofila i tvrdi da nije znao ništa o njegovim zločinima. 

Isto tako, Epstein je navodno bio čest gost u Mar-a-Lagu dok nije izbačen zbog napastovanja jedne maloljetnice. Prema sudskim dokumentima, jednom je rekao da želi otvoriti modeling agenciju "na isti način na koji je Trump postavio svoju modeling agenciju". Te su riječi posebno znakovite s obzirom na to da tužitelji vjeruju da je Epstein koristio svoju modeling agenciju kao još jedan način da vrbuje i seksualno iskoristi maloljetne djevojke. 

Novu Trumpovu izjavu da nije bio Epsteinov fan demantira i njegova stara izjava iz 2002., deset godina nakon dotične zabave i tri godine prije nego što je policija počela gotovo jednogodišnju tajnu istragu protiv Epsteina. "Poznajem Jeffa 15 godina. Sjajan tip. Uvijek je zabavno s njim. Čak se govori da on voli prekrasne žene jednako koliko i ja, a mnoge od njih su mlade", rekao je Trump za New York Magazine 2002.

New York Times je također nedavno izvijestio da je Trump organizirao privatni party samo za sebe i Epsteina u Mar-A-Lagu za koji je "naručio" 28 "djevojaka s kalendara". Godina je bila 1992. - a tada je održan i party s kojeg je NBC sad objavio snimke.

Epstein se 2008. izvukao s nevjerojatno velikodušnom izvansudskom nagodbom, prema kojoj je morao odslužiti samo 13 mjeseci u zatvoru otvorenog tipa iz kojeg je svaki dan odlazio po 12 sati na posao u svoj ured u Palm Beachu. No 11 godina kasnije, ponovno je uhićen, a optužnica je mnogo šira od jednog djela traženja prostitucije od maloljetnice, za što je tada priznao krivnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara