Prometne nesreće na autocesti nakon Lučkog, nastala ogromna kolona

Prometne nesreće na autocesti nakon Lučkog, nastala ogromna kolona
Screenshot: Hak

ZBOG više prometnih nesreća na autocesti A1 Zagreb - Split - Ploče između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina u smjeru mora vozi se otežano, u koloni, javio je HAK. Kako doznajemo, u jednoj prometnoj nesreći sudjelovala su tri auta i jedan autobus, a do nje je došlo između Lučkog i Donje Zdenčine.

Iz policije su Indexu kazali kako su se na autocesti A1 jutros dogodile dvije prometne nesreće zbog kojih je došlo do kilometarskih kolona kod naplatne postaje u Lučkom. Jedna od tih nesreća dogodila se iza 7 sati ujutro na 11. kilometru autoceste. Iz te prometne nesreće jedna je osoba zatražila liječničku pomoć.

Druga današnja nesreća dogodila se na sedmom kilometru autoceste, gdje su u nesreći sudjelovala dva vozila.

> Ako se nalazite u koloni i vidite nesreću, možete nam slike i snimke slati na mail desk@index.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Zbog prometne nesreće i na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Kosnica i Jakuševec u smjeru Bregane vozi se otežano u koloni.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Ivanja Reka u smjeru Bregane kolona je oko 4 km, zbog radova na mostu Sava.

Vremenski su uvjeti povoljni za vožnju. Tijekom jutra povremeno pojačan promet očekuje se na gradskim prometnicama i obilaznicama. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara