Pronađen leš brata Tottenhamovog igrača Palaciosa

Pronađen leš brata Tottenhamovog igrača Palaciosa

WILSON PALACIOS, 24-godišnji vezni nogometaš londonskog premierligaša Tottenhama, nije nastupio u subotnjemu prvenstvenom ogledu kod Evertona jer se spremao otputovati kući u Honduras. U subotu ujutro oko sedam sati primio je telefonski poziv te saznao da je 250 kilometara sjeverno od glavnoga honduraškog grada Tegucigalpe pronađen leš njegova mlađeg brata Edwina, kojeg su otmičari kidnapirali još u listopadu 2007. godine.

Do ovog trenutka policija nije ušla u trag otmičarima niti je pronašla nestalog tinejdžera, koji je otet upravo stoga jer je brat, za honduraške prilike, izuzetno dobrostojećeg nogometaša. Slične su otmice uobičajena pojava diljem Južne i Srednje Amerike. Otmičari na takav način pokušavaju, nerijetko i uspijevaju, iznuđivati ogromne novčane iznose.

"Bio je to vrlo loš dan. Dobili smo poruku oko sedam ujutro da bi bilo dobro da se požuri kući, jer da je pronađeno mrtvo tijelo njegova mlađeg brata. Dečko je bio kidnapiran prije 18 mjeseci ili tako nešto, i teško mi je uopće opisati grozno stanje u kakvo je zapao Wilson", izjavio je novinarima trener Tottenhama Harry Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdi li identifikacija da je doista riječ o Palaciosovu bratu, nesretni će slučaj po drugi put u samo mjesec dana zateći Tottenhamovu svlačionicu. Prošlog je mjeseca preminuo 26-godišnji Jade Defoe, polubrat 26-godišnjeg napadača Jermainea Defoea. On je bio napadnut i pretučen na ulici u istočnom Londonu. Podlegao je teškim ozljedama glave.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara