Nijemac kod Požege prvo masakrirao psa škarama za metal pa onda izbo susjeda na WC-u

Nijemac kod Požege prvo masakrirao psa škarama za metal pa onda izbo susjeda na WC-u

Foto: 034portal

U MJESTU Jezero između Požege i Đakova jučer ujutro došlo je do krvavog napada u kojem je jedan susjed izbo drugog, prenosi portal 034portal.

Kako doznaju iz tog portala, napadnut je 56-godišnji muškarac koji je u teškom stanju prevezen u Opću bolnicu Požega s dvije ubodne rane te se bori za život.

"Jutros oko osam sati u mjestu Jezero u dvorištu obiteljske kuće 31-godišnjak je oštrim predmetom nanio ozljede 56-godišnjaku koji je prevezen u OŽB Požega. Sada slijedi kriminalistička obrada i istraživanje svih okolnosti", rekla je glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske Nikolina Janković.

Prije nekoliko dana drugom susjedu zaklao psa

Za napad je, piše Glas Slavonije, osumnjičen 31-godišnji državljanin Njemačke Danny Fraenkel.
Neslužbeno se doznaje da je riječ o istom muškarcu koji je prije nekoliko dana psa drugog susjeda masakrirao škarama za rezanje metala i onda dokrajčio nožem.

"Oko 10.20 sati Danny je došao do susjede Vesne gdje sam i ja bio na kavi, te mi rekao da je pas sada dobro. Tražio je neki kabel i s nama još popio kavu. Susjeda Vesna upitala me zašto on spominje moga psa, dodavši kako mu je sigurno nešto napravio. Pošli smo u moje dvorište gdje sam psa našao potpuno izmasakriranog, škarama mu je odrezao noge, a nožem ga izbo! Već je bio mrtav, krvi je bilo posvuda...", ispričao je Glasu Slavonije vlasnik ubijenog psa Nenad Milić te dodao da je policija uhitila Fraenkela zbog usmrćivanja psa, ali ga je isti dan pustila na slobodu.

Krvavi pir nastavio je samo nekoliko dana kasnije.

Napao je drugog susjeda kojem je dolazio nepozvan u kuću, a ovaj ga je upozoravao da to ne čini.

"Jutros rano došao je u njihovu kuću, gdje Ivica, kojega mi od mladosti zovemo Indijanac, živi sa ženom i kćerkom. Našao ga je na WC-u i ubo nekoliko puta. Supruga ga je pokušala obraniti, no on ga je već prije izbo. Poslije su došla kola Hitne pomoć i policija", ispričala je Glasu Slavonije susjeda Katica Grgurić.

Došao u Hrvatsku pješice s dva magarca

Frankel je u mjesto Jezero stigao prije tri godine s dva magarca nakon što je prepješačio nekoliko tisuća kilometara iz njemačkog Lepiziga, preko Grčke pa sve do Hrvatske.

"Nije bio čist ni kada je došao iz Njemačke s dva magarca u naše selo, navodno prema preporuci doktora u Njemačkoj da ode negdje gdje je čist zrak i da samo fizički radi, što ga opušta", ispričala je prva žrtva pomahnitalog Nijemca, susjed Nenad Milić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara