Razbojnik pomoću dviju žena namamio žrtvu seksom pa opljačkao muškarca

Foto: Ilustracija (Hr Foto / humanoid)

ZAGREBAČKA policija je privela poznatog kriminalca, 41-godišnjeg Kadrija Rizvanija, zbog sumnje da je, uz pomoć još jednog razbojnika, 19. svibnja u Novom Zagrebu orobio 50-godišnjeg N.Z.

Kao mamac za žrtvu su Rizvaniju poslužile dvije žene koje je žrtva upoznala na Trgu bana Jelačića. Žene stare 50-ak i 20-ak godina su na glavnom zagrebačkom trgu s N.S. razmijenile telefonske brojeve te ga je jedna od njih kasnije nazvala i ponudila seks utroje, piše Večernji list.

"Pljačkaš došao u taksiju"

Muškarac je pristao te su se kasnije našli na Kvaternikovom trgu odakle su krenuli prema hotelu. Jedna od njih mu je rekla kako tamo nema mjesta pa je predložila da pozovu taksi. No, u plavom "taksiju" je bio bio Rizvani s još jednim muškarcem te su žrtvu tjerali da na bankomatu podigne novac, što je on odbio. "Taksisti" su otišli, a N.S. je sa ženama ušao u pothodnik gdje su ga dočekali razbojnici i ukrali mu 13.300 kuna.

Rizvani je otprije poznat zagrebačkoj policiji zbog teškog ubojstva Mladena Horvata 2000. godine za koje je pravomoćno oslobođen. Sudilo mu se i za pokušaj silovanja 19-godišnjakinje u Zagrebu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara