Reakcije na nove mailove: "Osmisliti, osvijestiti, izglasati i operušati!"

Reakcije na nove mailove: "Osmisliti, osvijestiti, izglasati i operušati!"

Foto: Twitter/Bojan Glavasevic, Tomislav Miletic/PIXSELL

INDEX je danas objavio nove mailove koji potvrđuju kako je grupa Borg bila grupa za "specijalne zadatke" premijera Andreja Plenkovića i bivše ministrice Martine Dalić, odnosno borgovci su bili zaduženi za provedbu ideje da država vrati u svoj posjed INA-u, i to privatizacijom HEP-a.
 
 
Glavašević: Plenkoviću, Nixone
 
Na društvenim mrežama oglasio se dio oporbe, između ostalih, saborski zastupnik SDP-a Bojan Glavašević i šef HSS-a Krešo Beljak.
 
Glavašević je u svojoj objavi premijera Plenkovića nazvao Nixonom, američkim predsjednikom koji je dao ostavku nakon otkrića afere Watergate.
 
"Taman kad je Plenković pomislio da se izvukao, Index je objavio nove mailove. Što je premijer znao i kada je to znao? I koga je znao? Plenkoviću, Nixone", napisao je Glavašević.
 Beljak: Poznati modus operandi HDZ-a
 
Beljak je bio nešto oštriji i sarkastično prokomentirao Indexovu novu objavu mailova.
 
"Osmisliti, osvijestiti, izglasati i operušati! Poznati modus operandi HDZ-a, svakim danom se dodatno potvrđuje", napisao je gradonačelnik Samobora.
 Vlada ne želi odgovoriti na Indexove upite
 
U vladi i dalje šute o svim bitnim pitanjima vezanim za mailove. Novinarski upit poslali smo još 27. travnja, no do sada nismo dobili nikakve odgovore.
 
Prošlog tjedna uputili smo i nove upite, ali i dalje ništa od odgovora.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara