Ruska mafija ubila srpske radnike pa ih zabetonirala u temelje hotela?

Ruska mafija ubila srpske radnike pa ih zabetonirala u temelje hotela?
Foto: delamapa.com

RUSKI državni organi Krasnodarske oblasti obustavili su istragu o nestanku grupe srpskih radnika nakon saznanja da se tijela radnika nalaze zalivena cementom u temeljima ekskluzivnog hotela, piše Telegraf.rs.

Srpski su radnici nestali 2013. godine u crnomorskom gradu Anapi, a njihova sudbina je još uvijek obavijena tajnom. Vjeruje se da su srpski radnici koji su gradili zgradu lokalnog suda po nalogu ruskog tajkuna, i to navodno besplatno, ubijeni, a onda i zabetonirani u temelje ekskluzivnog ljetovališta sjeverno od Sočija na obali Crnog mora.

Srpski mediji, pozivajući se na ruske, pišu da se od istrage odustalo jer bi se, da bi se došlo do tijela radnika, morao srušiti kompletan kompleks zgrada, od čega se odustalo.

Što se doista dogodilo tako i dalje ostaje misterij.

Posljednje informacije o radnicima iz 2013. godine uglavnom se odnose na njihovu pobunu protiv člana ruske mafije. Naime, ruski tajkun i bivši zastupnik skupštine krasnodarske oblasti Sergej Zirinov naredio je Srbima da dok grade njegov kompleks hotela i jahting klub besplatno sagrade i zgradu regionalnog suda. Nakon što su se pobunili, nestali su.

Poslije toga, Zirinov je u ožujku 2013. uhićen godine za pokušaj ubojstva. Kasnije je optužnica promijenjena i Zirinov je optužen za razbojništvo i za ubojstvo više osoba. Osuđen je na 22 godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara