Samoprozvani kiropraktičar terorizira selo: Hoda sa sjekirom, pokazuje spolovilo

Samoprozvani kiropraktičar terorizira selo: Hoda sa sjekirom, pokazuje spolovilo
Foto: Provjereno

ANTE Pavlović, samoprozvani kiropraktičar, javnosti je poznat po skandaloznom i nasilnom ponašanju zbog kojeg je više puta završio u zatvoru, a stanovnici Donjeg Dragonošca žive pod njegovim terorom dok ih svakodnevno snima i zastrašuje te hoda polugol sa sjekirom u ruci, donosi Provjereno Nove TV koje će biti emitirano večeras.

U posljednjem incidentu samoprozvani kiropraktičar Ante Pavlović skočio je vozačici na automobil, pokazivao spolovilo i udarao štapom po automobilu. Tada je bio uhićen i pušten.

Tvrdi da skrbi o čovjeku koji živi u kolibi, ali sve sliči na maltretiranje

Nadalje, Pavlović tvrdi da skrbi o čovjeku koji bez struje i vode živi u kolibi u šumi. Pred kamerama je zapovijedao čovjeku koji je zbog hladnoće zadnjih zima postao invalid.

"Ti si se sakrio. Ja sam mislio da si umro. Dva dana i noći nije se htio vraćat, mislio me zavarat. Ti misliš mene zaj****, dosjetljivo đubre", naređivao je Pavković čovjeku o kojem navodno skrbi.

Od hladnoće su proteklih zima čovjeku otpali nožni prsti, u lošem je stanju i treba pravog liječnika, a u bolnicu nije otišao jer je odgovornost za liječenje preuzeo Ante.

''Kakvu bolnicu kad ja to radim? Ja to dezinficirao hidrogenom i to je sve'', kaže Ante.

"Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohtije. Hoćeš ići sa mnom? Kaži - hoću", govori Pavlović.

Muškarac mu na to odgovara da ne zna plivati, ali Pavlović mu govori da će ići u plitko. ''Ja sam inteligentniji od tebe. Ja imam četiri fakulteta", kaže nemoćnom muškarcu.

Mještani su očajni i u strahu, a nestaje im strpljenja i tolerancije. Jedino kada Ante završi pod nadzorom jest kada fizički nasrne na nekoga, a posljednji dulji boravak u zatvoru priskrbio si je zlostavljajući dječaka kojeg je tražio da pokaže spolovilo i istukao ga bičem.

"To godinama tako traje i tu je jedino mir kad je gospodin Pavlović u zatvoru", kažu susjedi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara