Sanader: HDZ će još večeras uspostaviti prve kontakte s mogućim koalicijskim partnerima

PREDSJEDNIK HDZ-a Ivo Sanader izjavio je večeras kako je siguran da će ta stranka još večeras uspostaviti prve kontakte s mogućim koalicijskim partnerima, jer "HDZ je izborni pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dolazi novo vrijeme za Hrvatsku i siguran sam da ćemo već večeras uspostaviti prve kontakte s mogućim koalicijskim partnerima, ali ćemo najprije pričekati izborni rezultat, rekao je Sanader u Izbornom stožeru HDZ-a. Kako je naveo, po podatcima koji toj stranci pristižu s terena, rezultati su za jako dobri, HDZ je izborni pobjednik. Sanader je siguran da će HDZ osvojiti najviše mandata, puno više nego 3. siječnja. Rezultati će pokazati da Hrvatska ne pristaje na nemoć, pesimizam i beznađe koje je širila vlast i potvrditi da je to bio loš pokus za Hrvatsku, ocijenio je Sanader. I ako SDP ima dvostruk razlog za večerašnje veselje, onda HDZ ima barem četvorostruk", rekao je Sanader.

HDZ na Cvjetnom trgu organizira televizijski prijenos s tiskovne konferencije Državnog izbornog povjernstva na kojem će biti objavljeni prvi neslužbeni rezultati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara