Sanader preko Vlade javnost obavještava o aktivnostima HDZ-a

Sanader preko Vlade javnost obavještava o aktivnostima HDZ-a

LIJEPO je vidjeti kako se Vlada vratila s godišnjeg odmora. A još je ljepše vidjeti kako HDZ nastavlja sa starom praksom poistovjećivanja države i stranke. Pa se tako iz priopćenja koje je stiglo iz Ureda za odnose s javnošću Vlade RH, osim poziva na konferenciju za novinare, može saznati i da je predsjednik Vlade Ivo Sanader u svojstvu predsjednika HDZ-a sazvao sjednicu Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice.

Naime, danas oko 14 sati iz Vlade je stigla Obavijest uredništvima, u kojoj se u prva dva pasusa poziva na konferenciju za novinare na kojoj će Sanader sa cijelom svitom ministara, Jadrankom Kosor, Damirom Polančecom, Ivanom Šukerom i Gordanom Jandrokovićem predstaviti predstojeće aktivnosti Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na samom kraju, skoro pa usput, medije se iz Vlade RH obavještava i da je Sanader sazvao sjednicu predsjedništva HDZ-a. "Ujedno Vas obavještavamo da je predsjednik Vlade RH dr. sc. Ivo Sanader u svojstvu predsjednika HDZ-a sazvao sjednicu Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice koja će se održati u srijedu...." - piše u obavijesti. Da slučajno novinari ne bi propustili sjednicu. I da ne bi mislili kako stranačke stvari nemaju veze s državnim. Doista je lijepo vidjeti da se stare navike ne mijenjaju.

T.K.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara