Sanja iz Kutjeva pobjednica likovnog natječaja "Visa: Olimpijada mašte"

U ČETVRTAK navečer na održanom partyju na klizalištu Šalata, Visa International i Idora Hegel, Visina ambasadorica kampanje za Zimske olimpijske igre u Torinu 2006. godine, proslavili su predstojeće božićne blagdane objavivši pobjednicu likovnog natječaja "Visa: Olimpijada mašte" prvi puta održanog u Hrvatskoj.

Pobjednica, Sanja Đurđević, trinaestogodišnjakinja iz Kutjeva, otputovat će u Torino kao Visina gošća te će imati priliku prisustvovati uživo u Olimpijskim igrama zajedno s drugih 22 mladih umjetnika diljem svijeta.

Sanja je bila najuspješnija mlada umjetnica među gotovo 800 sudionika natječaja koja je upotrijebila svoju maštu te naslikala rad koji predstavlja zastavu njenog najdražeg zimskog sporta -boba. Njezin rad pod nazivom "Da sam bobu" bit će pretvoren u zastavu koja će biti izložena u Torinu tijekom Zimskih olimpijskih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Visa: Olimpijada mašte", je međunarodni likovni natječaj za djecu između 9 i 13 godina koji je po prvi puta ove godine organiziran u Hrvatskoj pod sloganom "Upotrijebi maštu!". Natječaj je osmišljen kako bi poučio djecu o olimpijskom pokretu sudjelovanjem u likovnom natječaju.

Komentirajući olimpijske aktivnosti, Jean-Marc Tonti, regionalni menadžer Vise International za Hrvatsku, rekao je: "Ovo je vrlo uzbudljivo vrijeme za sve nas u Visi, a posebno sam sretan što smo u brojnim olimpijskim aktivnostima imali priliku uživati zajedno s našim bankama članicama. Zajedničke aktivnosti Vise s bankama članicama i hrvatskim institucijama kao što je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Hrvatski olimpijski odbor, nadalje pokazuju Visinu predanost hrvatskom tržištu te usredotočenost na ostvarenje pogodnosti za širu zajednicu u Hrvatskoj".

Kao ponosan partner Olimpijskih igara od 1986. godine, Visa International proslavit će 20. obljetnicu svog olimpijskog sponzorstva iduće godine u Torinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara