Šef stranke umirovljenika rekao SDP-ovcima da su "lijepa uspavana ljepotica"

Šef stranke umirovljenika rekao SDP-ovcima da su "lijepa uspavana ljepotica"

Foto: Hina

DELEGATE SDP-ove 7. izvještajno-tematske konvencije koja se održava pod sloganom "Sve je na nama" pozdravili su brojni gosti iz partnerskih političkih stranaka, iz Hrvatske i inozemstva, predstavnici diplomatskog zbora, sindikata i udruga civilnog društva, među ostalima i predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, koji je SDP-ovcima rekao da su sada uspavana ljepotica i pozvao ih da se probude.

"Imate veliki potencijal, ali sada ste lijepa uspavana ljepotica", rekao je Hrelja i na kraju poručio: "Trnoružice, probudi se, princ neće doći".

"Morate pažljivo birati svoje prijatelje i koalicijske partnere", kazao je SDP-ovcima Hrelja dok je bivšim ministrima poručio da moraju tri puta više raditi nego tada kako bi pokazali da su bolji nego ovi na vlasti. "Vi mladi SDP-ovci nemate vremena koketirati i kalkulirati, nemate vremena i kontakt s građanima ne možete ostvariti preko Facebooka", savjetovao je SDP-ovce Hrelja.

Mrak Taritaš: Oporba mora preuzeti odgovornost za spas Hrvatske

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednica GLAS-a Anka Mrak Taritaš ustvrdila je da živimo u zemlji mitova. "Jedan mit je da imamo stabilnu vladu, jedan da nam je bolje, a jedan mit je da poštujemo ženska i ljudska prava. Oni koji upravljaju ovom zemljom imaju kratkoročne ciljeve i gledaju kratkoročne ideje i kratkoročni probitak", ocijenila je Mrak Taritaš.

"Mit je i da Hrvatska nema oporbu", istaknula je, dodavši da "Hrvatska ima oporbu koja ima ideju, viziju i cilj kako upravljati, Hrvatska ima oporbu koja govori".

"Hrvatska oporba zna što je odgovornost i zna da želi preuzeti odgovornost za ovu državu i da želi da bude bolje. Hrvatska oporba će uskoro morati preuzeti odgovornost za spas Hrvatske", zaključila je čelnica GLAS-a.

Gostovali veleposlanici Rusije i Kine

Osim predstavnika partnera s kojima su potpisali Deklaraciju o dobrom društvu (HSS, HSU, Hrvatski laburisti i Naprijed Hrvatska) i drugih stranaka s kojima SDP surađuje, gosti Konvencije bili su i članovi vladajuće većine poput potpredsjednika sabora Furija Radina i saborskog zastupnika SDSS-a Borisa Miloševića.

Među brojnim gostima iz diplomatskog zbora najveći pljesak oko tisuću delegata Konvencije dobili su veleposlanik Rusije Anvar Azimov i Kine Hu Zhaoming.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara