Šefica Daruvarskih toplica smijenjena zbog korona partyja, sad su joj dali novi posao

Šefica Daruvarskih toplica smijenjena zbog korona partyja, sad su joj dali novi posao
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

MIRI Zakori, bivšoj ravnateljici Daruvarskih toplica koju je Upravno vijeće jučer razriješilo dužnosti, ponuđeno je radno mjesto višeg stručnog savjetnika u Odjelu financija, računovodstva i nabave, izvijestili su iz te zdravstvene ustanove.

Novo radno mjesto bivšoj čelnici Daruvarskih toplica ponuđeno je sukladno zakonskim propisima i Zakonu o ustanovama, a temeljem njezine stručne spreme, stoji u dopisu v. d. ravnateljice Stojanke Lukačin.

Regionalni portal bjelovar.live objavio je danas službeni e-mail u kojemu se smijenjena ravnateljica Zakora potpisala kao ''pomoćnik ravnatelja za financijsko poslovanje''.

Miru Zakoru Upravno vijeće razriješilo je dužnosti na zahtjev bjelovarsko-bilogorskog župana Damira Bajsa u ime osnivača te ustanove.

Zakora je smijenjena zbog rada ugostiteljskog objekta unutar te zdravstvene ustanove nakon što je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio odluku o obustavi rada ugostiteljskih objekata u sklopu mjera ograničavanja društvenih okupljanja zbog opasnosti od širenja koronavirusa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara