"Šest milijuna nestalo iz splitskog brodogradilišta. Ostvareno!"

HDZ je u predizbornu kampanju krenuo "žestoko", nabrajajući u predizbornim video porukama i plakatima sve "ostvareno" u proteklom mandatu. "435 kilometara novih autocesta", "129 tisuća novih radnih mjesta", "743 nove farme", "Povećane rodiljne naknade" ... Na sve je to HDZ lupio pečat "Ostvareno".

Skromnost je pak uvijek bila njihova vrlina kada su u pitanju negativna ostvarenja, koja po težini nerijetko ne samo da pariraju, nego i nadmašuju ona pozitivna. Nedavno je na YouTubeu osvanuo video uradak koji HDZ-ovce podsjeća na još jedno veliko ostvarenje - uhićenje Ante Gotovine.

Taj se HDZ-ov uspjeh nedavno pojavio i u vidu plakata, zajedno s još pokojim podsjetnikom na HDZ-ova dostignuća, a koja su Sanaderovi ljudi propustili spomenuti.

Indexovi forumaši poigrali su se predizbornim sloganima vladajuće stranke, ukazujući na moguće propuste u nabrajanju relevantnih dostignuća. "Šest milijuna dolara nestalo iz splitskog brodogradilišta. Ostvareno!" i "Zaposleno 28 rođaka i prijatelja u HAC-u bez natječaja" samo su neki od HDZ-ovih plakata koji bi se, oprema mišljenju forumaša, trebali naći na ulicama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara