Škaro podnio ostavku

Škaro podnio ostavku
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

DAMIR ŠKARO, HDZ-ovac i bivši zastupnik te stranke u saboru osumnjičen za silovanje zaposlenice, podnio je ostavku na mjesto predsjednika Autokluba Siget. 

Priopćio je to Autoklub Siget. 

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Priopćenje Autokluba Siget

"U ime AK Siget obavještavamo vas kako je Damir Škaro podnio ostavku na dužnost predsjednika Kluba. Time prestaje svaka njegova uloga u upravljanju i poslovanju AK Siget.

U svom dugogodišnjem djelovanju AK Siget je posvećen zaštiti interesa svih svojih članova i zaposlenika te se uvijek vodio i bit će vođen najvišim profesionalnim standardima s ciljem pružanja kvalitetne usluge svim svojim korisnicima. Želimo istaknuti kako AK Siget jasno i nedvosmisleno osuđuje sve oblike nasilja i postupanja protiv interesa i prava bilo koje osobe te ćemo ostati angažirani u njihovu sprječavanju i sankcioniranju. 

Poštujući tajnost i prava stranaka u postupku, u ovom trenutku ne možemo iznositi više informacija ili komentirati konkretan slučaj i istragu koja je u tijeku. Na navedeno nas ujedno obvezuju zakonske odredbe i naputci nadležnih institucija.

Od trenutka pokretanja istrage AK Siget surađuje s nadležnim institucijama. Sve raspoložive informacije podijelit ćemo s javnošću u trenutku kada će to biti moguće", stoji u priopćenju AK Siget. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara