Skinheadsi pretukli srednjoškolca u školskoj zgradi

Skinheadsi pretukli srednjoškolca u školskoj zgradi

DVOJICA skinheadsa usred dana u školskoj zgradi pretukli su učenika prvog razreda X. gimnazije. Prema riječima ravnateljice, navodno je razlog napada bio taj što je pretučeni bio panker.

26. rujna 2003. godine oko 15,40 sati osumnjičeni maloljetnici došli su u prostorije X. gimnazije i bez ikakvog razloga učenika počeli udarati šakama.

Kada se učenik pokušao obraniti, jedan od počinitelja udario ga je koljenom u nos. Kad je oštećeni pao, obojica su ga počinitelja počela udarati po glavi, ali se on uspio obraniti i otrčati u učionicu, gdje su ga počinitelji ponovo sustigli i počeli udarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naišao je jedan od profesora i pokušao ih razdvojiti. Jedan od počinitelja verbalno je napao profesora i razderao mu sako, dok je drugi i dalje tukao oštećenog.

Kako su i došli, obojica počinitelja su iznenada napustili školu, a napadnuti je učenik odveden na liječnički pregled, gdje su mu okvalificirane lake ozljede.

Jedan od dvojice maloljetnih nasilnika, navodno je učenik ponavljač Drvodjeljske škole, dok je drugi još otprije poznat policiji.

Iako je policija završila istragu nije poznato kako će se delikventi kazniti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara