Škoro o Kolindi: Omogućimo joj da bude obična građanka i da nosi kolače u zatvor

Škoro o Kolindi: Omogućimo joj da bude obična građanka i da nosi kolače u zatvor
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

MIROSLAV Škoro komentirao je izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je poručila da će Milanu Bandiću, ako ga osude, nositi kolače u zatvor. 

''Hrvatska građanka Kolinda Grabar-Kitarović slobodna je svojim prijateljima nositi kolače u zatvor, ali predsjednica države to nikako ne bi smjela činiti jer tako šalje poruku da tolerira ili čak otvoreno podržava kriminal. Spasimo aktualnu predsjednicu od ovakve dileme i omogućimo joj 22. prosinca da postane obična građanka pa neka nosi kolače u zatvor kome god hoće!" napisao je Škoro na Facebooku.

Podsjetimo, aktualna predsjednica se u intervjuu za Media Servis osvrnula na kritike zbog pjevanja na rođendanu Milanu Bandiću. Poručila je da je svatko nevin dok mu se ne dokaže krivnja i da ako s nekim politički surađuje, mora biti toliko korektna da ostane ono što jest. 

"Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno", rekla je predsjednica. No dodala je da ne vjeruje da će do toga doći. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara