Slavonski Brod se priprema za doček Mandžukića, policija objavila važno upozorenje

Slavonski Brod se priprema za doček Mandžukića, policija objavila važno upozorenje
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

SLAVONSKI Brod večeras na Korzu dočekuje svog srebrnog Vatrenog Marija Mandžukića, pa tamošnja policija poziva građane da na doček dođu pješice, ili osiguranim javnim prijevozom, te da ne koriste pirotehniku.

''Pozivamo sve građane koji će doći na Korzo na pozitivno ponašanje, da u oduševljenju ne koriste pirotehnička sredstva, te da časno dočekaju omiljenog reprezentativca'', priopćila je u srijedu PU brodsko-posavska.

Napominje da će policijski službenici osiguravati trasu kretanja hrvatskog reprezentativca te neće tolerirati remećenje javnog reda i mira, niti bilo kakva kažnjiva ponašanja.

Grad Slavonski Brod objavio je da na dočeku očekuje velik broj Brođana i građana okolnih mjesta i gradova, pa je omogućio parkiranje automobila i autobusa na parkiralištu iza Doma zdravlja na Plavom Polju, osigurao besplatan prijevoz građanima do Trga Ivane Brlić-Mažuranić te posebnu regulaciju prometa u centru grada.

U srijedu, od 17 sati do ponoći, privremeno će se zatvoriti Ulica Petra Krešimira IV. od Vukovarske do Ulice Matije Gupca. Prometovat će se alternativnim pravcem Ulicom Matije Gupca te dalje Ulicom Petra Krešimira IV. 

Grad je organizirao besplatan javni prijevoz od 16 do 19 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara