Splitska policija nakon još jedne pljačke organizira pressicu o krađi mopeda?!

Splitska policija nakon još jedne pljačke organizira pressicu o krađi mopeda?!

Foto: Nikola Vilić / Cropix

U SPLITU jutros još jedna pljačka. Malo poslije 7 sati u poštanski ured na Nazorovom prilazu upao je maskirani i naoružani razbojnik. Odnio je novac. Isti ured već je opljačkan prije mjesec dana. 

Premda su oružane pljačke banaka i pošti u Splitu postale svakodnevna stvar, a policija još traga za razbojnikom koji je prije dva dana ranio zaštitara u Imex banci, tema danas sazvane izvanredne tiskovne konferencije sasvim je prozaična - zaštita mopeda od krađe!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi šef ništa nije riješio

Novi šef splitske Policijske uprave Ivica Tolušić očito ima dar za vic. Pokazalo se da od njegovih bombastičnih najava o obračunu sa splitskim podzemljem nema još ništa. Štoviše. Nije riješio ništa što je najavio (ubojstvo Ive Stipetića, nestanak Petra Gilića, brojne paljevine...), a teško će, očito, ići i sa slučajevima koji su ga "iznenadili" nakon preuzimanja odgovorne dužnosti u Splitu. Dok se Tolušić snađe, vjerojatno će ga već zamijeniti novim "pojačanjem" iz ravnateljstva policije.

Ili tko zna? Možda usred sezone ponovno pusti specijalce na rivu i priredi nam još jedan spektakl kao prije dva tjedna s hvatanjem osumnjičenog za kamatarenje...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara