Srpski policajac koji je čuvao Novaka Đokovića nasred ceste si pucao u glavu

Tekst: I.Kri.
Foto: Press

SRPSKI policajac iz elitne Protuterorističke jedinice jučer se je ubio pucnjem u glavu nasred ulice na autobusnoj postaji u Beogradu.

33-godišnji Željko B. je bio jedan od najboljih policajaca, a radio je i u osiguranja srpskog tenisača Novaka Đokovića. Pronađen je jučer  oko 0.30 sati u lokvi krvi kod beogradske Glavne autobusne postaje, piše Press.

Ovog mjeseca dobio 20 posto višu plaću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je kazala kako je Željko imao ranu od metka u glavi, a pored njega na cesti je pronađen i njegov službeni pištolj, policijska značka i vrećica sa stvarima koje je uzeo od kuće. Kada je pronađen, još je davao znakove života pa je brzo prevezen u bolnicu u kojoj je kasnije umro.

Željko je bio jedan od najboljih pripadnika Protuterorističke jedinice i jedan od najboljih strijelaca u srpskoj policiji. Zbog odličnih rezultata je ovog mjeseca dobio i 20 posto višu plaću, a prije tjedan dana je pobijedio u natjecanju u streljaštvu. Svojim se kolegama nije potužio zbog nekih problema pa je nejasno zašto si je oduzeo život.

Samoubojstvo snimile nadzorne kamere

Iza njega ostale su supruga i kćerka koja još nije navršila niti godinu dana. Željko nije ostavio oproštajno pismo, a samoubojstvo nitko nije vidio. Navodno su trenutak kada si je Željko pucao u glavu snimile nadzorne kamere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara