SSSH pohvalio Vladinu odluku da ipak proda "Sunčani Hvar"

GLAVNI sindikalni povjerenik Smostalnog sindikata ugostiteljstva i turizma Hrvatske u ´Sunčanom Hvaru´ na otoku Hvaru Mladen Tabak drži kako je današnja Vladina odluka o prodaji toga poduzeća slovenskim ´Termama Čatež´ jedina ispravna.

´U Sindikatu bismo voljeli da je ´Sunčani Hvar´ kupio ´Terme Čatež´ ili da je ´Sunčani Hvar´ kupila neka hrvatska tvrtka. Ali to se nije dogodilo, novac ne poznaje granice, cijeli postupak prodaje je proveden i nitko nije dao bolju ponudu od slovenske tvrtke´, rekao je Tabak.

Dodao je kako je ´normalno da se poštuje natječaj ako smo ozbiljna država i ako poštujemo tržišno gospodarstvo u koje se zaklinjemo. Cijela procedura je provedena, sve je čisto i jasno i mislim da su mnogi Hvarani jednostavno zavedeni i da u ovom slučaju ne prosuđuju realno´.

´Očekujemo da će se idućih godinu, dvije dana nešto bitno i kvalitetno promijeniti na Hvaru, i na dobrobit zaposlenika ´Sunčanog Hvara´ i, što je još važnije, na dobrobit mladih Hvarana koji do sada nisu vidjeli budućnosti´, rekao je za Hinu Tabak.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara