Stanovnici Gajnica, Malešnice, Španskog i Voltinog bez tople vode tjedan dana

Tekst: H.A.
Foto:

ZBOG radova na vrelovodnoj mreži potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Prečko i Voltino neće imati toplu vodu u razdoblju od 19. srpnja 2010. do 25. srpnja 2010. 

HEP-Toplinarstvo će provoditi niz radova na revitalizaciji vrelovodne mreže u spomenutim naseljima, a kako bi potrošači što kraće bili bez tople vode, svi radovi su objedinjeni u jednom tjednu, priopćeno je iz HEP-a gdje dodaju kako ne postoji mogućnost obilazne opskrbe naselja toplinskom energijom te da će stoga oko 15.000 kućanstava, što je približno 55.000 građana, sedam dana biti bez tople vode. 

Radovi na vrelovodnoj mreži nužni su kako bi se spriječila puknuća cijevi i kvarovi tijekom nadolazeće ogrjevne sezone, te kako bi se osigurala kontinuirana i sigurna opskrba toplinskom energijom za potrošače u zapadnom dijelu Zagreba, kažu u HEP-u.

Iz HEP-Toplinarstva mole građane za strpljenje i razumijevanje tijekom trajanja radova te napominju da rade sve kako bi ovaj prekid isporuke toplinske energije bio što kraći.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara