Suprug Tončice Čeljuske nije se javio na izdržavanje zatvorske kazne, sud raspisao tjeralicu

Tekst: J.C.
Foto: HRT

ZLATKO ČELJUSKA, 54-godišnji suprug voditeljice HTV-ovog Dnevnika Tončice Čeljuske, nije se javio u zatvor na izdržavanje kazne pa je Županijski sud u Zagrebu za njim raspisao tjeralicu! Čeljuska je, podsjećamo, osuđen na dvije i pol godine zatvora zato što je tuđu zemlju prodao za 210.000 tadašnjih njemačkih maraka.

Odsluženje kazne Čeljuski je dvaput odgađano zbog poslovnih i zdravstvenih razloga, a na izdržavanje zatvorske kazne trebao se javiti u listopadu ove godine. On to nije učinio pa je sud 29. listopada raspisao tjeralicu koja zasad vrijedi samo za područje Hrvatske, ali po potrebi će biti raspisana i međunarodna tjeralica, a bit će obaviješten i Interpol.

"Suprug i ja već neko vrijeme ne živimo zajedno. Tu odluku smo donijeli kako moje kćeri, Anuška i Tihana, baš kao i ja, ne bi snosile posljedice svega ovog što se zbiva oko njega. Cijela ova situacija za mene je bolna, teška i delikatna, ali činjenica jest da ni ja ni moja djeca ne možemo snositi odgovornost za nešto što nismo učinile", rekla je za Jutarnji list Tončica Čeljuska koja kaže kako više ne želi davati nikakve komentare za medije, a novinare je uputila na odvjetnika svog bivšeg supruga Čedu Prodanovića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara