Suradnja Sony Ericssona i Zagrebačke televizije

Suradnja Sony Ericssona i Zagrebačke televizije

REPORTERI emisije "Počinje novi dan" uživo se s terena javljaju u program putem videopoziva ostvarenog pomoću Sony Ericssona W900i. Radi se o dosad neviđenom projektu u Hrvatskoj koji bi mogao redefinirati uvjete rada elektronskih medija.

Suradnja Sony Ericssona i Z1 Zagrebačke televizije predstavljena je u ponedjeljak prvim emitiranjem dnevne mozaično-informativne emisije "Počinje novi dan" u terminu od 6:45 do 11:00, označivši početak nove programske sheme ove komercijalne televizije. U sklopu emisije, u rubrici "Teleporter" reporteri se pomoću Sony Ericssona W900i putem videopoziva više puta izravno uključuju u program.

Jutarnja emisija "Počinje novi dan" je prvi zajednički projekt koji je rezultat suradnje između proizvođača mobilnih telefona i opreme i mlade lokalne zagrebačke televizije. Uskoro će s emitiranjem početi i druga mozaično-informativna emisija "S nama je bolje", u popodnevnom terminu od 15:00 do 18:30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony Ericsson W900i je prvi UMTS telefon u ponudi Walkman glazbenih telefona, koji u jednom uređaju nudi digitalni glazbeni player, telefon i 2 megapikselnu kameru s autofokusom, a ima i mogućnost brzog preuzimanja svih vrsta multimedijalnih sadržaja - glazbe, video isječaka i grafike.

U slučaju suradnje sa Z1 Zagrebačkom televizijom, presudnom se pokazala mogućnost kamere da snimi video materijal do 30fps (slika u sekundi), dvostruko brže od uobičajenih slikovnih telefona, uz kvalitetu reprodukcije pogodne za televiziju, u što će se imati prilike uvjeriti svi gledatelji Z1 Zagrebačke televizije, navodi se u priopćenju Sony Ericssona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara