POKUŠAJ SILOVANJA U ZAGREBU "Bilo je jezivo - imigrant ju je davio i šamarao, ona je vrištala"

POKUŠAJ SILOVANJA U ZAGREBU "Bilo je jezivo - imigrant ju je davio i šamarao, ona je vrištala"

Foto: RTL

ZAGREPČANE je zgrozio slučaj pokušaja silovanja koji se u nedjelju oko 8 sati ujutro dogodio u Dugavama. 27-godišnji azilant iz Afganistana davio je 40-godišnju ženu i prijetio joj skalpelom pokušavajući je odvući u podrum zgrade. Stanari su reagirali i zaustavili ga, a policija ga je ubrzo i uhvatila. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor.

"Ja sam vidjela to, on je nju još držao za kosu, jako ju je čupao, šamarao. Ja nisam vidjela taj skalpel ili što je on već imao. Ona je rekla da ga je on imao, da joj je u stubištu s tim skalpelom mahao oko glave", priča za RTL Lidija Brnad, svjedokinja događaja.

"Bilo je jezovito"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muškarac, tražitelj azila koji je od travnja smješten u hotelu Porin, pratio je 40-godišnju ženu koju je potom u ulazu zgrade pokušao i silovati.

"Pokušao ju je silom odvesti dolje u podrum. Ona mu se pokušavala othrvati, izaći iz zgrade i onda je vikala jako glasno upomoć, upomoć. Na to smo svi mi izašli van, tko je bio ovdje", priča Lidija.

"Žena je zapomagala, zvala je upomoć. Bilo je baš jezovito. Onda je nas par susjeda istrčalo van i tu je bio taj imigrant. Kada je vidio da smo izašli, počeo je bježati", priča Krešimir Prusec, drugi svjedok događaja.

"Žena je bila sva izbezumljena, tresla se, sjela je na ulicu, nije uopće znala za sebe", opisuje Lidija Brnad.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara