T-Com korisnicima fiksne telefonije nudi novu besplatnu uslugu

T-COM je od danas uveo "povratni poziv", novu, besplatnu uslugu za svoje korisnike fiksne telefonije. "Povratni poziv" omogućuje korisnicima da, u slučaju biranja broja koji je zauzet, jednostavnim postupkom automatski uspostave poziv s tim brojem čim druga strana završi razgovor, bez da ga ponovno biraju.

Usluga je omogućena svim aktivnim T-Com Halo i ISDN korisnicima koji imaju telefonski aparat s tonskim biranjem. Halo korisnici uslugu aktiviraju na način da nakon što korisnik nazove telefonski broj i utvrdi da je linija zauzeta, pritisne tipku za prekid veze ili tipku R ili "flash" (ovisno o tipu aparata). Nakon toga potrebno je ukucati kod *37# i usluga je aktivirana. ISDN korisnici, nakon što dobiju signal zauzete linije, na zaslonu telefona dobit će indikaciju da mogu aktivirati uslugu "povratni poziv" i sve što trebaju učiniti je pritisnuti funkcijsku tipku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim se linija biranog broja oslobodi, korisnik (i Halo i ISDN) će primiti poziv na vlastiti broj i jednostavnim podizanjem slušalice uspostaviti poziv prema prethodno biranom broju. U međuvremenu korisnik može pozivati druge brojeve.

Usluga "povratnog poziva" je besplatna, dostupna je unutar T-Com mreže a za njezinu aktivaciju nije potreban nikakav zahtjev.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara