Tešija: Raskrinkati splitske građevne lobije

NOSITELJ liste Dalmatinske liberalne stranke (DLS), nastale nedavno od LS-a, Ante Tešija predstavio je danas na konferenciji za novinare u Splitu program i kandidate na listi za Gradsko vijeće, istaknuvši kako gradu trebaju oni koji će raskrinkati građevne lobije i njihove političke pokrovitelje.

Govoreći o programu stranke, nositelj liste i utemeljitelj stranke Ante Tešija rekao je da će DLS moralnim radom i poštivanjem zakona u služiti gradu i njegovim građanima.

"Grad je vođen bez ikakve vizije, a sitni pomaci su prikazivani kao kapitalni. Dosadašnja jalova vlast ničim nije zaslužila novi mandat, a ni desnica ne nudi ništa novo, nego samo prazna obećanja", rekao je Tešija.

Gradu trebaju oni koji će raskrinkati građevne lobije u Splitu i njihove političke pokrovitelje te djelovati čestito za dobrobit grada, a neshvatljivo je, primjerice, da grad još nije donio generalni urbanistički plan, što će nama biti prvi korak", kazao je Tešija, najavivši i borbu protiv bespravne izgradnje kad njegova stranka preuzme vlast u gradu.

DLS je nastao od LS-a kad je središnjica LS-a za predsjednika splitskog ogranka LS-a imenovala gradonačelnika Miroslava Buličića iz bivše Libre.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara