T-HT odbacuje navode o prijetnjama čelnicima "Potrošača"

T-HRVATSKI telekom (T-HT) u današnjem priopćenju odbacio je tvrdnje čelnika udruge za zaštitu potrošača o navodnoj fizičkoj prijetnji predsjednici udruge Jadranki Kolarević, o zastrašivanju korisnika koji tuže tu tvrtku kao i tvrdnje o ometanju rada web stranice udruge.

Iz T-HT-a priopćuju da su takve tvrdnje "nastavak neartikuliranih optužbi koje su besmislene i nesuvisle" te da Kolarević i Rkman "instrumentaliziraju medije u svrhu osobne promocije".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnike "Potrošača" pozvali su da podnesu kaznene prijave protiv osobe koja je fizički prijetila gospođi Kolarević, kao i prijavu policiji radi istrage tko ometa pristup njihovim web stranicama.

Kolarević je jučer rekla da se na udrugu i njihove štandove u 20-ak hrvatskih gradova, na kojima se od rujna prikupljaju punomoći građana za proširenje tužbe protiv T-HT-u radi naknade štete nastale zbog načina obračuna impulsa, vrše "razni pritisci u kojima prepoznaju sistematsko paraobavještajno podmetanje, širenje dezinformacija i zastrašivanje građana". Također, Kolarević i predsjednik Koordinacije udruga za zaštitu potrošača Ilija Rkman ustvrdili su da je u zadnjih desetak dana otežan, pa i nemoguć, pristup internetskim stranicama "Potrošača", za što sumnjiče T-HT.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara