T-HT pokrenuo ekološku akciju zbrinjavanja rabljenih baterija

T-HT pokrenuo ekološku akciju zbrinjavanja rabljenih baterija

U SKLOPU projekta T-HT je na svojim prodajnim mjestima,  u 45 T-Centara i 5 T-Mobile dućana širom Hrvatske, postavio spremnike za odlaganje starih baterija u koje će građani moći bez naknade odložiti rabljene baterije. Osim toga, kompanija će internim natjecanjem dodatno poticati svoje zaposlenike na prikupljanje rabljenih baterija. Prikupljene stare baterije će zbrinjavati tvrtka ovlaštena za prikupljanje baterija.

 T-HT, kao vodeći pružatelj cjelovitih telekomunikacijskih rješenja u Hrvatskoj, ne spada u one poslovne subjekte koji imaju velik utjecaj na prirodni okoliš, no unatoč tome nastoji ga smanjiti u najvećoj mogućoj mjeri zbrinjavajući otpad koji nastaje tijekom radnih procesa u kompaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što će u sklopu akcije "Čista komunikacija!" kompanija ubuduće adekvatno zbrinjavati stare baterije što se nalaze u dijelu proizvoda zahvaljujući kojima se korisnici koriste našim uslugama, kompanija  ekološku osviještenost dokazuje već godinama aktivnostima koje kontinuirano poduzima, navodi se u priopćenju.

Prije dvije godine, 2005.,  kompanija je usvojila Politiku zaštite okoliša T-HT Grupe koja obuhvaća sve aspekte okoliša Grupe: otpad, tlo, energiju, sirovine, vodu, otpadnu vodu, zrak i ispuste u zrak, elektromagnetska polja i buku, te je pristupila Povelji o održivom razvoju Europske udruge operatora mreže (ETNO) čiji je član od osnivanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara