Tko sve duguje ispriku Tošinoj menadžerici?

MENADŽERICA pokojnog Toše Proeskog Liljana Petrović od medija traži demantiranje svih laži koje su o njoj iznesene nakon Tošine smrti, a nakon isteka 40 dana žalosti, medijima će otkriti svoju stranu priče.

Kako doznajemo od odvjetnice Gordane Grubeše, koja Petrović zastupa na području Hrvatske, Tošina menadžerica će "svoj osvrt na sve medijske laži i navode te na tragičan događaj iznijeti po isteku, u Makedoniji tradicionalnih, 40 dana žalosti". Ljiljana Petrović inače od tragične nesreće ne komunicira s medijima i povukla se u osamu. Ovih je dana prestala uzimati sedative. "Bol koju osjeća zbog gubitka Toše je neizmjerna", rekla nam je Grubeša.

"Za početak će tražiti demantiranje svih laži iznesenih u medijima, a to hoće li će ići dalje, u sudske postupke, ne znam", rekla je odvjetnica Grubeša, dodajući kako je Petrović "uvijek bila u dobrim odnosima s hrvatskim medijima  pa nema razloga da tako ne ostane i dalje".

"Optužbe protiv Petrović su toliko besmislene, da ih je smiješno komentirati"

Grubeša se osvrnula i na optužbe koje je protiv Petrović iznio makedonski novinar Zoran Božinovski, navodeći kako se "ne zna koji su to motivi njegove priče  jer je on iznio neke svoje zaključke i pretpostavke, bez ikakvih dokaza".

Navode Božinovskog o tome da je Petrović povezana čak i sa srpskim podzemljem te da su mu prijetili kako ne bi iznio svoja saznanja, Grubeša je prokomentirala riječima: "To je toliko besmisleno, da je smiješno o tome pričati".

Kada je riječ o ugovoru za Tošin novogodišnji koncert u Budvi, Grubeša je rekla kako se "ne zna tko je to otuđio, a ne žele ni spekulirati o tome, poput nekih medija,  bez ikakvih valjanih dokaza".

Sudbina Tošina albuma na engleskom jeziku i dalje neizvjesna

Sudbina posljednjeg albuma kojeg je snimio Toše Proeski, onog na engleskom jeziku, i dalje je neizvjesna. Tošin londonski menadžer Brian Taylor, iz produkcijske kuće People in Motion treba se u Londonu sastati s glazbenim producentom Lakijem Nikolovskim iz Award produkcije i s Petrović, kako bi zajednički donijeli odluku o objavi albuma.

Svoj pristanak na objavu albuma, kojeg je financirala Award produkcija, trebaju dati i Tošini roditelji, koji su nasljednici njegovih autorskih prava.

S obzirom i da je sama objava neizvjesna, nije poznato ni kada bi se točno album mogao naći na tržištu. Kao jedan od mogućih datuma objave spominjao se i Tošin rođendan - 25. siječnja iduće godine.

I.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara