Todorić i u BiH snižava cijene i spašava "sitnu raju"

Todorić i u BiH snižava cijene i spašava "sitnu raju"

BAŠ KAO što je svojedobno Ivica Todorić bio junakom dana u Hrvatskoj, kada je "u roku odmah" poslušao premijera Ivu Sanadera te snizio cijene, hrvatski mogul, postao je omiljen i kod BiH vlastodržaca. Naime, Todorić je danas na "velika vrata" objavio kako će Konzum u BiH uložiti više od milijun konvertibilnih maraka u sniženje cijena te "na taj način preuzeti dio tereta rastućih životnih troškova sa svojih potrošača na sebe"

> Kerum: Agrokorova sniženja su lakrdija

Vijest o sniženju kod Konzuma, koja se našla u naslovnicama medija u BiH, baš kao i svojedobno u Hrvatskoj objavljena je danas u trgovini Super Konzum u Sarajevu, a održana je i prigodna konferencija za novinare povodom "sniženja cijena u svim Konzumovim trgovinama.

"U jeku globalnog trenda povećanja osnovnih životnih troškova, tvrtka Konzum odlučila je sniziti cijene 24 osnovne namirnice široke potrošnje u svojim maloprodajnim objektima, što će osigurati najniže cijene osnovnih životnih namirnica na tržištu Bosne i Hercegovine", prenosi Dnevni avaz riječi Isimira Brkića direktora tvrtke u BiH, koje kao da su ponovljene sa slične najave svojedobno u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Konzuma objasnili su i kako su cijene snižene u prosjeku za 15 posto, a riječ je o odricanju od marži kako Konzuma tako i proizvođača.

Čeka se reakcija "BiH Keruma"

S obzirom da je Todorić dobio pozamašni medijski prostor za svoje sniženje, te da je najavio sniženja samo u osnovnim namirnicama, jedino nam preostaje reći kako se očekuje neka reakcije nekog  "BiH Keruma", pa da kažemo "deja vu".

I.Ć. 
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara