Todorić na blogu: "Plenkoviću, dosta je. Sve ćeš potopiti"

Todorić na blogu: "Plenkoviću, dosta je. Sve ćeš potopiti"

Foto: FAH, ivicatodoric.hr

NAKON što je Index danas objavio nove mailove grupe Borg, koji potvrđuju kako je ta grupa bila osnovana za "specijalne zadatke" premijera Andreja Plenkovića i bivše ministrice Martine Dalić, odnosno da su borgovci bili zaduženi za provedbu ideje da država vrati u svoj posjed INA-u i to privatizacijom HEP-a, na svom blogu oglasio se Ivica Todorić.

>> OBJAVLJUJEMO NOVE MAILOVE  Broker iz Lexa Martini Dalić: "To moramo bolje osvijestiti kod Andreja"

Zloupotrebom ovlasti, zloupotrebom povjerenja građana, Plenković raseljava Hrvatsku te nas je ekonomski doveo na dno EU, a od hrvatske države napravio tešku pravnu provinciju. Lijepo priča, blefira, laže, i daje nemjerljiv  doprinos  KORUPCIJI u Hrvatskoj. To je dio djela i ostavštine Andreja Plenkovića, premijera koji nam je u svojoj kampanji kao kandidat HDZ-a poručio „VJERODOSTOJNO“.

 Samo za ono što je javno poznato, svima dostupno, USKOK ima dovoljno dokaza da pokrene postupak protiv Plenkovića!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Nakon što je jedna hrvatska televizija otkrila i objavila lokaciju ureda Borisa Šavorića u kojem je napisan prvi draft Lex Agrokora (potvrda: mail objavljen na  jednom hrvatskom portalu, potpisan Toni Smrček, partner Borisa Šavorića), otkriveni su novi dokazi koji nedvojbeno ukazuju na planirani, a pokazuje se svakodnevno, potpuno izmišljeni slučaj Agrokor.

Sada imamo dokaze kako je baš Plenković izgradio paralelne strukture izvan institucija državne uprave, a sve sa ciljem pribavljanja imovinske koristi za svoje partnere i sebe. Dakle, ne samo da je znao (bio je politički sponzor, kako se ranije pretpostavljalo), već je aktivno učestvovao, organizirao, postavljao ljude, davao im ovlasti , konačno sve nadgledao i upravljao procesima.

Nakon ovoga otkrića cijeloj hrvatskoj javnosti, članovima HDZ-a, koalicijskim partnerima u potpunosti  je jasno što se neviđenoj  netransparentnosti i ciljanoj manipulaciji događalo i što se dalje može događati.

A što tek planiraju napraviti!  Netko mora konačno reći  „ DOSTA  JE“ , inače će napraviti ogromne štete i  sve nas potopiti", napisao je Todorić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara